17.07.2018., Varazdin - Svecani docek izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalica na Kapucinskom trgu nakon osvojenog srebra na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Velimir Bujanec Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELLVJERAN ZGANEC ROGULJA/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
bitka za gledatelje

Bujanec "preoteo" gosta Stankoviću: "HTV je mogao zvati Porfirija"

Piše Desk  /  10.09.2021., 18:37h
‘Čovjek je prvo došao u gledaniju emisiju‘, komentirao je voditelj Bujice

Večeras u 20:05 sati počinje nova sezona Bujice u kojoj će, objavio je danas na Facebooku voditelj emisije Velimir Bujanec, gostovati predsjednik Crnogorskog društva nezavisnih književnika Milorad Popović, a u povodu posljednjih zbivanja u Crnoj Gori.

Ne bi u ovoj vijesti bilo ništa čudno da prije dva dana gostovanje istog književnika nije najavio Aleksandar Stanković u idućem izdanju emisije Nedjeljom u 2, piše Jutarnji list.

Među komentatorima na društvenim mrežama odmah se razvila teorija da je Bujanec 'preoteo' gosta Stankoviću, a osim samog datuma objave najave gosta znakovito je Bujančevo priznanje da je skratio godišnji odmor te će umjesto 13. rujna novu sezonu otvoriti tri dana ranije.

Po njegovim tvrdnjama, na to se odlučio zbog "velikog interesa gledatelja u Hrvatskoj, ali i šire, zbog stotina poziva, mailova i poruka, kojima smo doslovce bili bombardirani proteklih dana". S druge strane, komentatori na društvenim mrežama uvjereni su da je to učinio samo kako bi 'zapaprio' Stankoviću i prvi emitirao intervju sa spomenutim gostom.

Jedan od pratitelja Bujančevog profila u komentaru je iznio gore spomenutu teoriju i ne može se reći da ga je Bujanec demantirao.

- Ne obazirem se na Acu, čovjek je prvo došao u gledaniju emisiju, a HTV je mogao zvati Porfirija, napisao je voditelj Bujice.

Dnevnik.ba

25. svibanj 2022 04:57