StoryEditor
instagram

Borna Kotromanić objavila poruke koje joj je slao pokojni muž Nikoline Pišek: "Treba se pokrit´ po ušima"

Piše desk  /  10.09.2022., 13:52h

Borna Kotromanić šokirala je objavama na svom Instagram profilu u kojemu je otkrila što je radio preminuli suprug Nikoline Pišek, Vidoje Ristović, dok je bio živ.

Osim poruke u kojoj pokojni Vidoje Borni nudi apartman na korištenje, objavila je i cijeli niz njegovih reakcija na sadržaj koji ona objavljuje na društvenim mrežama.

image

Kotromanović objavila poruke koje je dobivala od Ristovića

SCREENSHOT - Instagram
image

Kotromanović objavila poruke koje je dobivala od Ristovića

SCREENSHOT - Instagram

U komentarima su se ubrzo javili Bornini pratitelji, poručivši joj da je ”nisko” što je objavila određene poruke te su ju upitali zašto to radi, a Borna je ”bez dlake na jeziku” odgovarala na upite, piše dnevno.hr.

image

Komentari ispod objave

SCREENSHOT - Instagram

Između ostaloga, Borna je iznijela šokantne tvrdnje na račun Vidoja, poput one da je upao na vjenčanje i pred gostima prijetio da će se ubiti ako ona ne bude s njim, kao i da ju je spuštenih gaća pratio u toalet, upadao u frizerske salone kako bi je gledao.

Zaključila je da je susret s Ristovićem bio njen “najbliži susret sa Sodomom i Gomorom, prvi i zadnji!”

image

Komentari ispod objave

SCREENSHOT - Instagram

Povod njenih objava, kako je naknadno pojasnila u komentarima, jest reakcija na intervju kojeg je Nikolina Pišek dala za Gloriju, a u kojemu je, piše Borna, izjavila da je osoba koja govori da su Pišek i Vidoje imali problema u “braku bez razuma, kao i da nikad nije bila u njihovom domu da vidi ljubav i sklad i kako oni jedu mc”, navela je Borna i zatim dodala da je u Vidojev dom pozvana davno prije nego li je Nikolina “bila u planu”, odnosno prije nego li je Vidoje stupio u vezu s Pišek.

image

Komentari ispod objave

SCREENSHOT - Instagram

Borna je u komentarima napisala da je Nikolina Pišek “pasivni akter ne sjaja i bijede Hollywooda nego sjaja i bijede Balkana”

Kotromanić je iznijela još šokantnih tvrdnji, a nakon što je jedan pratitelj komentirao da Pišek “nije mogla naći tu Hrvata nego je morala imati Sr…..”, Borna je odgovorila:  “Hrvati su valjda zadnji put i srednjem vijeku kupovali žene”.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 12:19