StoryEditor
bivša supruga

Boris Rogoznica progovorio o Doris Pinčić: Otkrio u kakvom su odnosu

Piše Desk  /  03.11.2021., 20:17h
Nakon dužeg izbivanja iz medija Rogoznica je otvoreno progovorio o odnosu s bivšom suprugom s kojom je u braku proveo sedam godina.

Glazbenik Boris Rogoznica u lipnju prošle godine potvrdio da se razveo od glumice i TV voditeljice Doris Pinčić. U braku su proveli sedam godina i dobili dvoje djece, no njihova ljubav ipak nije potrajala, prenosi Večernji.hr.

Nakon razvoda Boris se posvetio glazbenoj karijeri, a za vrijeme pandemije zaposlio se i u poznatoj automobilskoj kompaniji.  Nakon dužeg izbivanja iz medija Rogoznica je otvoreno progovorio o odnosu s bivšom suprugom. 

- U dobrim smo odnosima, fokusirani smo na odgoj dvoje divne djece - rekao je Rogoznica za Story. I on i supruga s djecom imaju iskren i kvalitetan odnos.

- Ona je predivna majka i sve odluke vezane za njihov odgoj donosimo i donosit ćemo zajednički - kaže Boris.

Otkrio je i kako trenutno nije u vezi.  - Ne, trenutačno sam fokusiran isključivo na djecu, glazbu i posao. Moram priznati da istinski uživam u takvom životu - priznao je Zadranin. 

Da je braku s Doris došao kraj potvrdila je upravo voditeljica početkom lipnja prošle godine na društvenim mrežama. 

- U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima mnogo važnijih stvari o kojima bi se u Hrvatskoj trebalo pisati i pričati, ali ajde… Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo reći o tome niti se to tiče IKOGA osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju - napisala je tada Doris na svojem Instagram profilu uz zajedničku obiteljsku fotografiju.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 09:31