StoryEditor
izvještava iz katara

Blankin suprug otkrio zašto privremeno ne komunicira sa šogorom: "Srce mi je podijeljeno"

Piše desk  /  01.12.2022., 10:24h

Suprug Blanke Vlašić, Ruben Van Gucht, uspješni je sportski novinar stoga i ne čudi da se i on trenutno nalazi u Katru gdje za belgijsku televiziju izvještava o Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Uoči današnje utakmice Hrvatske i Belgije, u kojem će se pobjednički tim plasirati u osminu finala prvenstva, a Hrvatska i s remijem, Van Gucht je otkrio za koga će navijati, a dotaknuo se i šogora, hrvatskog reprezentativca Nikole Vlašića.

“Podijeljeno mi je srce. Hrvatska je divna, ali već sam prije Svjetskog prvenstva imao podijeljene osjećaje. Uvijek je lijepo vrijeme, volim biti tamo, znam sva mjesta i osjećam kao da mi je to drugi dom”, rekao je Ruben za RTL.

Na pitanje novinara hoće li navijati za Belgiju, Blankin suprug je odgovorio: “U prvom redu, ja sam novinar pa ne bih smio navijati, ali u mom idealnom scenariju obje zemlje će se kvalificirati… Ako to bude moguće to će biti divno, ali, naravno, nadam se da će se moja zemlja kvalificirati dalje, ali zaista sam fan hrvatskog nogometa, dodao je.

Belgijac je, također, priznao da trenutno ne kontaktira šogora Nikolu, jer želi ostati profesionalan u svom poslu. “Ne, trenutačno jer ne želim te veze koristiti da bih dobio neke informacije, ali naravno da sam ga vidio prethodnih mjeseci”, zaključio je.

Inače, čim je sletio u Katar, Van Gucht je na društvenim mrežama objavio da mu već nedostaje nedavno rođeni sinčić Mondo.

“Nedostaje mi Mondo, ali sam spreman za svoje treće Svjetsko prvenstvo”, poručio je Ruben pored objavljene fotografije.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 05:38