StoryEditor
kbc split

Blanka Vlašić rodila sina na svoj rođendan

Piše desk  /  08.11.2022., 12:45h

Blanka Vlašić u splitskom KBC-u je na svijet donijela dječaka carskim rezom, piše Dalmatinski portal.

Mama i beba su dobro, javljaju. Bivša atletičarka je, inače, rodila na svoj 39. rođendan, tako da će u obitelji biti dvostruko slavlje. Uz nju je bio i suprug koji se nekoliko sati ranije pohvalio da je stigao u Split. "Vratio sam se u svoj drugi dom", napisao je na Instagramu.

image

Rubenova objava

SCREENSHOT - Instagram

Blanka je ranije otkrila da su ona i suprug Ruben Van Gucht već odabrali ime za dječaka. "Već smo ga odabrali! Bit će to internacionalno ime koje će se lako izgovarati i u Hrvatskoj i Belgiji. Za krsno ime sam pak imala potpunu slobodu izbora", rekla je.

Da je Splićanka trudna saznalo se u svibnju kad je objavila fotografije s vjenčanja koje se odvilo u tajnosti. 

"Rekli smo da. Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti... Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet", napisala je tad.

Blanka svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti pa se tako za njenu vezu s belgijskim novinarom nije znalo do vijesti o vjenčanju. Belgijski mediji su tek proljetos počeli šuškati o tome da je njihov poznati novinar u vezi sa Splićankom jer je često objavljivao fotografije iz Hrvatske.

On je tad demantirao navode da su u vezi.

"I ja sam čuo te glasine. Ali između nas se zapravo ništa ne događa. Jednom sam otišao kod Blanke na snimanje De Kleedkamera, što je bilo prije otprilike tri godine. Tada je nastala ideja za moj novi projekt, inspirirala me okolina. I da, poslije sam je opet kontaktirao u tom pogledu. I sada smo u kontaktu, a ponekad je posjetim kad sam tamo. Ali prijateljski je", tvrdio je.

Dnevnik.ba

06. svibanj 2024 05:30