Zagreb, 18.12.2022. - Svečani doček Vatrenih na Trgu bana Jelačića. Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je brončanu medalju na SP Katar pobjedom protiv Maroka 2-1.HINA/ DARIO GRZELJ/ DAG -
StoryEditor
doček vatrenih

Bivše voditeljice HRT-a ogorčene dočekom: "Voditelji HTV-a motajte kablove. Posve je jasno zašto profesionalci sjede doma i ne smiju raditi svoj posao"

Piše desk  /  20.12.2022., 07:51h

Nakon točno mjesec dana provedenih u Dohi, sedam odigranih utakmica te osvojene bronce, hrvatski reprezentativci vratili su se u domovinu, gdje im je u nedjelju na Trgu bana Josipa Jelačića priređen još jedan doček. Kako to obično biva, ni ta prigoda nije prošla bez komentara korisnika društvenih mreža, a najviše je onih koji su nezadovoljni voditeljima dočeka.

Program svečanog dočeka vodili su Iva Šuletić i Luka Bulić, a mnogi korisnici društvenih mreža smatraju da nisu dobro odradili posao. Među brojnim nezadovoljnim komentatorima našli su se i neki poznati Hrvati, među kojima su i Mirjana Hrga i Mirna Berend, legendarne voditeljice HRT-a.

"Urlajte, idemo svi urlati, urlajte na najjače. Voditelji HTV, 1. program. Motaj kablove, gasi svjetla", napisala je Mirna Berend na Facebooku, dodajući u komentarima: "Nekako mi je sada lakše. Posve je jasno zašto profesionalci sjede doma i ne smiju raditi svoj posao. Nikada i nikada publiku ne bi pozvali da urlaju."

I Hrga je bila kritična među voditeljima, no svijetla točka bili su joj hrvatski reprezentativci, a posebno Dinamov napadač Bruno Petković.

"Boze dragi, voditelj dočeka... čista parodija. Sreća da su ovi dečki čudo. Petković upravo. Naprimjer. Taj dečko ima sve. Talent, srce, pamet, mudrost i stav", napisala je Hrga, a s njom se u komentarima složila i komunikacijska stručnjakinja Ankica Mamić.

"Ovo je toliko tužno da ne mogu ni reći da je jadno. Totalni amaterizam i sramota. Bilo mi je žao gledati te dečke kako zapravo strpljivo trpe i slušaju to što ne znam kako bih nazvala. Od voditelja do izvođača. Klapa izuzetak", napisala je.

Dnevnik.ba

30. travanj 2024 00:46