StoryEditor
posavska narodna nošnja

Bivša predsjednica pripremila spektakularnu modnu kombinaciju za Katar. Pogledajte u čemu će bodriti Vatrene

Piše desk  /  15.11.2022., 11:59h

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović naći će se na tribinama u Kataru tijekom nadolazećeg Svjetskog prvenstva, a za navijanje za Vatrene, kao što je to činila u Rusiji 2018., Kolinda je pripremila zanimljivu modnu kombinaciju.

Bivša hrvatska predsjednica odlučila je pratiti izabranike Zlatka Dalića i u Katru, a za posebne priliku u dalekoj Aziji nosit će - narodnu nošnju iz Posavine. Po nošnju je Kolinda otišla u Posudionicu narodnih nošnji, firmu sa sjedištem u Zagrebu, gdje je odabrala nošnju na kojoj prevladavaju crvena i bijela boja, baš kao što je to slučaj i na šahovnici.

"Danas nam je u goste stigla Kolinda Grabar Kitarović koja je za potrebe nadolazećeg službenog puta posudila posavsku nošnju iz naše zbirke", na Instagramu je objavila navedena firma uz fotografije bivše predsjednice.

image

Bivša predsjednica pripremila je posebnu modnu kombinaciju za Katar

SCREENSHOT - Facebook

Podsjetimo, Vatreni Svjetsko prvenstvo otvaraju protiv Maroka 23. studenog, nakon čega ih čekaju okršaju protiv Kanade i Belgije. Inače, Prvenstvo službeno počinje u nedjelju, 20. studenog, utakmicom Katra i Ekvadora, a završava 18. prosinca.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 18:51