StoryEditor
LJUPKA GOJIĆ MIKIĆ

Bivša hrvatska manekenka se požalila: Nisam dobivala posao jer sam bila prelijepa

Piše desk  /  13.10.2022., 09:15h

Ljupka Gojić Mikić, bivša manekenka, a danas poduzetnica, imala je iznimno uspješnu modnu karijeru, a u RTL-u Danas otkrila je do sada nepoznate detalje iz vremena kada je ljepotom osvajala brojne svjetske metropole.

U RTL-u Danas, emitiranom u srijedu, govorilo se, među ostalim, o glumici Jodie Comer, koja je, ako je vjerovati znanosti, najljepša žena na svijetu. Njezino je lice, naime, prema matematičkoj pravilnosti, gotovo savršeno, a po tom kriteriju u stopu je prate slavna manekenka Bella Hadid i mlada glumica Zendaya.

No da modeling ne traži uvijek savršeno lice, u prilogu emisije svjedočila je bivša manekenka Ljupka Gojić Mikić, koja je otkrila da je tijekom uspješne karijere ponekad imala probleme zato što je - bila prelijepa.

"Došao je trend drugačijih cura i u jednom trenutku našla sam se u Parizu, gdje su sa svakog castinga javljali agenciji da sam prelijepa", prisjeća se Ljupka.

Ipak, kaže, brojne su i situacije kad joj je ljepota bila samo prednost.

"Znala sam pojesti pet kroasana izjutra, došla bih na snimanje i nisam stala u hlače, ali je ekipa toliko voljela moje lice da je rezala hlače", otkriva Ljupka.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 08:28