StoryEditor
legendarni roker

Bare o današnjoj glazbi: "Ne želim nikog vrijeđati, ali to je udaranje, neke djevojke pjevaju ‘aaa move your body‘, trči, vrati se, donesi..."

Piše desk  /  27.09.2023., 11:56h

Goran Bare i Majke ove subote nastupaju u Košarkaškom centru Dražen Petrović u Zagrebu, a tim povodom legendarni roker gostovao je u HRT-ovoj emisiji Kod nas doma.

Voditeljica Barbara Kolar upitala ga je što misli o današnjoj muzici, a Bare, blago rečeno, baš i nije oduševljen novim glazbenim trendovima.

Trči, vrati se, donesi

- Ovo što sad čujem na radiju, to mi ne zvuči na ništa zapravo… Ne želim nikog vrijeđati, ali jednostavno to je udaranje, nekakve djevojke pjevaju ‘aaa move your body‘, ovo-ono, tamo-vamo, trči, vrati se, donesi - slikovito je opisao. 

No nije se zaustavio samo na tome: "Ono, ti spotovi su ogavni. Ne bih htio… Počet ću, onda me niko neće moći zaustaviti i onda će biti belaja."

Uz to, najavio je nove glazbene projekte, ali i otkrio osjeća li tremu uoči zagrebačkog koncerta:

"Ja sam već toliko dugo na sceni da je to meni uobičajeno stanje. Sve ima svoju ljepotu i svoju ružnu stranu. To je moj posao, to je moje zanimanje, to je moj život, to je sve što sam ja, to najviše volim, s tim se bavim i sretan sam zbog toga." 

Dnevnik.ba

28. travanj 2024 14:02