StoryEditor
hrvatski predstavnik na eurosongu

Baby Lasanga pozvao mlade na Susret hrvatske katoličke mladeži u Gospić

Piše desk  /  10.04.2024., 11:37h

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, u punim je pripremama za nastup na Eurosongu. Sredinom svibnja održat će se završna smotra u Švedskoj, a Marko će pred samo putovanje otići na susret katoličke mladeži.

Susret mladih na rasporedu je 4. svibnja u Gospiću, a Marko nije propustio istaknuti svoje ličke korijene i pozvati sve da se zapute u Gospić na druženje.

"Pozdrav ljudi, ovdje Baby Lasagna i želio bih uzeti samo moment da vas pozovem na Susret hrvatske katoličke mladeži koji će se održati 4. svibnja u Gospiću.

Inače, moji su iz Like i dobro poznajem Gospić jer sam dobar dio djetinjstva proveo baš tamo", rekao je glazbenik u video uratku koji je podijelio SHKM.

@shkm.gospic.2024 @Baby Lasagna Istrian ličkih korijena poziva na SHKM u Gospić!  Odazovi se i ti! #SHKM2024 #radujsezasvojemladosti ♬ original sound - SHKM Gospić 2024

Marko je veliki vjernik, ali pamti i drugačije dane

Podsjetimo premda je njegov nastup Dejan Lovren ocijenio problematičnim i demonskim, Marko je otkrio kako je zapravo veliki vjernik.

U intervjuu za Bitno.net istaknuo je da ga inspiriraju "sveci, njihova skromnost i siromaštvo te se pitam kako to dvoje pomiriti"."Samom sebi bio sam Bog i sve mi je bilo podređeno".

"A iznutra? Tama, slomljenost i tuga. Plakao bih iz dana u dan…U jednom trenutku tama je postala neizdrživa. Nazvao sam tatu koji je točno znao što mi je potrebno.

Odveo me k prijatelju svećeniku na razgovor. Nakon susreta s njim tama je polako počela nestajati, a njeno mjesto zauzimali su sreća i osjećaj ispunjenosti", zaključio je. 

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 11:22