StoryEditor
marko purišić

Baby Lasagna za četiri minute rasprodao zagrebački koncert

Piše desk  /  15.05.2024., 12:22h

U ponedjeljak u 12 sati u prodaju su izašle karte za prvi samostalni koncert Marka Purišića, odnosno Baby Lasagane.

Baby Lasagna, najviše plasirani hrvatski predstavnik u povijesti Eurovizije, dolazi na Šalate na prvi veliki samostalni koncert u četvrtak 12. rujna 2024, a cijena ulaznice iznosit će 25 eura za stajaća mjesta, a 45 eura za VIP tribinu. Karte su se rasprodale za četiri minute te je odmah najavljen drugi koncert 13. rujna 2024., a prodaja karata kreće u 16.00 sati. S osvojenim drugim mjestom na ovogodišnjoj Euroviziji, te kao natjecatelj s najviše glasove publike, Baby Lasagna je ušao u glazbenu povijest.

Nakon što ovoga ljeta nastupi na velikom broju festivala u regiji i inozemstvu za prvi samostalni cjelovečernji koncert odabrao je legendarni koncertni prostor na otvorenom u samom centru Zagreba. Baby Lasagna - "Rim Tim Tagi Dim". Uz ogroman globalni hit kao i od prije objavljene pjesme "IG BOY" i "Don’t hate yourself, but don’t love yourself too much", Baby Lasagna će na Šalati uživo predstaviti i ostatak albuma prvijenca "Demons & Mosquitos" čiji se izlazak očekuje na jesen.

Nakon što je "Rim Tim Tagi Dim" ušao u popis top 50 pjesama po slušanju na Spotifyju, singl trenutno ima poziciju na visokom petom mjestu na viralnoj ljestvici 50 globalnih hitova. Stadion Šalata bit će prilika da uz veliku produkciju, brojne goste i iznenađenja, Baby Lasagna podsjeti na energične i spektakularne nastupe kojima je osvojio svjetsku publiku posljednjih nekoliko tjedana. 

Nakon što je "Rim Tim Tagi Dim" ušao u popis top 50 pjesama po slušanju na Spotifyju, singl trenutno ima poziciju na visokom petom mjestu na viralnoj ljestvici 50 globalnih hitova. Stadion Šalata bit će prilika da uz veliku produkciju, brojne goste i iznenađenja, Baby Lasagna podsjeti na energične i spektakularne nastupe kojima je osvojio svjetsku publiku posljednjih nekoliko tjedana. Ulaznice su u prodaji od srijede, 15. svibnja, točno od 12.00 kroz sustav Eventim po cijeni od 25 eur, a na društvenim mrežama oglasio se i sam Baby Lasagna.

"Naš prvi samostalni koncert - Zagreb 12.09.2024.godine. Karte će biti u prodaji ovu srijedu od 12 sati na www.eventim.hr, te svim njihovim prodajnim mjestima. Jedva čekam da se vidimo i zatancamo! Meow", zaključio je. Podsjetimo, Baby Lasagna na svojem je Instagramu također podijelio kako je počeo osvajati i britanske glazbene ljestvice, objavivši kako je njegova pjesma trenutno 70. najslušanija u Velikoj Britaniji, također je objavio kako je njegov broj slušatelja na Spotifayju narastao te kako ga je prije godinu dana u ovo vrijeme na toj platformi mjesečno slušalo sedam ljudi, a sad je taj broj dosegao 2,7 milijuna slušatelja.

Njegovi pratitelji na Instagramu koji također eksponencijalno rastu oduševljeno su reagirali na ovu vijest. "Ma Arena Zagreb", poručio je korisnik. "Molim te napravi turneju i u Velikoj Britaniji, volio bih vidjeti tvoj nastup uživo", poručio je korisnik iz Velike Britanije. "Bit će premala Šalata, odmah na Hipodrom", napisao je korisnik. "Bolje Arena Zagreb, rasprodao bi ih šest do sedam", zaključila je korisnica.

Dnevnik.ba

20. svibanj 2024 13:52