StoryEditor
turbulentno

Ava Karabatić tvrdi da ju je stanodavac zlostavljao, negira aferu s 61-godišnjakom. On tvrdi: "Imali smo romansu"

Piše desk  /  16.09.2022., 10:31h

Ava Karabatić policiji je prijavila svog stanodavca koji je pred njom onanirao i psihički je uznemiravao neko vrijeme

Ava Karabatić (34) i njen otac Ivica Karabatić prošli su navodni teror stanodavca koji je seksualno uznemiravao Avu.

Nakon što joj je hakiran Instagram, Ava je počela pretjerivati s alkoholom, ispričala je za Slobodnu Dalmaciju.

"Povukla sam se iz medija. Dosad bih imala pola milijuna pratitelja na Instagramu, imala sam i plavu kvačicu, da mi nije hakiran profil. Uz to idu i Facebook i Twitter", kaže da joj je nedostatak medijske popularnosti teško pao.

"Nisam ja znala da je on to radio, on je pisao s mog telefona", pravdala se Ava koja je s dotičnim dečkom, nakon što je otkrila da je preko njenog mobitela ucjenjivao profesora, ostala još godinu i pol u vezi, piše Slobodna Dalmacija.

S vremenom su počeli problemi sa stanodavcem kojeg su nakon seksualnog uznemiravanja prijavili policiji, ali kažu da to sve ide sporo.

"Ova osoba je napravila nešto neprimjereno. Nije me fizički napastovao, više psihički. Posljedice se vide na mome ocu, koji je izgubio 17 kila u mjesec dana", rekla je Ava i objasnila što se točno dogodilo.

"Radio je ono… kao kad muzeš kozu, ispred mene. Ne želim biti nekulturna. Ali kako sam bila na Farmi, morali smo naučiti sve oko krava i koza i to. Uglavnom, samozadovoljavao se ispred mene. No najgore je što je on pratio cijeli moj rad kroz medije i hvalio me", objasnila je.

Naime, iako im je taj isti stanodavac dao 15 dana da se isele iz stana, on se nakon tog roka nije više pojavio niti ih tražio pa su ostali u stanu i prestali su plaćati najam. U cijelo toj nesretnoj situaciji Ava je upoznala prijatelja koji joj je pomogao.

"Uzeo mu je prvo dvije tisuće eura, a zatim još sedam. Te novčanice su bile obilježene, ali nisu bile kod mene. Kod njega su bile. Tako je uhićen. Osuđen je na dvije godine zatvora, ali još nije otišao na izvršenje kazne", ispričala je tada Ava. Kasnije se u medijima pričalo da je u stvari njezin dečko samo preuzeo krivnju na sebe, da im se ne bi sudilo kao organiziranoj grupi, jer bi u tom slučaju završili sve troje iza rešetaka i dobili bi puno više od dvije godine.

"Meni je velika podrška u svemu tome bio moj prijatelj Jerko Andreis iz Vele Luke. Ali mi smo stvarno prijatelji, ništa više. Na njega se mogu osloniti za bilo što, a upoznali smo se slučajno kad sam došla u Velu Luku 2020.", otkrila je Ava.

Dok Ava tvrdi da su njih dvoje samo prijatelji, 61-godišnji Jerko uporno govori da su ipak bili u vezi. Prijateljstvo ili nešto više, Ava mu je i dalje zahvalna na pomoći.

Dnevnik.ba

28. siječanj 2023 23:40