StoryEditor
BIVŠI SUPRUŽNICI

Angelina Jolie podnijela tužbu protiv Pitta: Davio je i tukao djecu

Piše desk  /  05.10.2022., 10:38h

Neka su djeca molila Pitta da prestane. Svi su bili prestrašeni – navodi se u papirima koje su glumičini odvjetnici podnijeli sudu.

Glumica Angelina Jolie (47) podnijela je protutužbu protiv svog bivšeg supruga, glumca Brada Pitta (58). U njoj je iznijela ozbiljne optužbe na račun svog bivšeg supruga. Detaljno je opisala događaj koji se dogodio 2016. godine u privatnom zrakoplovu te navodi da se dogodilo zlostavljanje. Između supružnika izbila je svađa, a potom i fizički obračun, prenosi večernji.hr.

- Kad je jedno od djece verbalno obranilo Jolie, Pitt je nasrnuo na vlastito dijete, a Jolie ga je zgrabila s leđa kako bi ga zaustavila. Kako bi skinuo Jolie s leđa, Pitt se bacio unatrag na sjedala aviona ozlijedivši Joliena leđa - piše u dokumentima predanima sudu gdje se otkriva da je glumac bio nasilan prema svojoj djeci pa slijedi:

- Djeca su pojurila unutra i sva su hrabro pokušala zaštititi jedno drugo. Prije nego što je završilo, Pitt je jedno od djece davio, a drugo udario po licu. Neka su djeca molila Pitta da prestane. Svi su bili prestrašeni – govori se u tužbi.

Glumica je svojoj odvjetnici rekla i da je potom uslijedilo još mnogo napetih sati leta te je nakon toga Pitt povremeno izlazio iz stražnjeg dijela zrakoplova kako bi vikao i psovao na njih. Jolie je opisala i da ju je bivši suprug u jednom trenu polio pivom, a potom je alkoholom polio i djecu. Glumčevi odvjetnici nisu se još oglasili o ovim navodima.

Podsjetimo, ovaj sukob prethodio je podnošenju zahtjeva za razvod braka glumaca. Jolie je nakon toga zatražila razvod, a glumci su bili zajedno proveli 13 godina: dvije u braku i 11 u vezi. 

Dodajmo da bračnom paru ovo nije prvi put da se nalaze pred sudom. Već su se susretali zbog različitih tužbi, a jedna od onih koje se još uvijek vode je ona oko vinarije čiji su vlasnici te su se na tom imanju i vjenčali 2014. godine.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 16:12