StoryEditor
POD LAŽNIM IMENOM

Angelina Jolie navodno tuži FBI zbog incidenta s Pittom

Piše desk  /  21.04.2022., 12:47h
Brad Pitt i Angelina Jolie ne smanjuju sukobe od kada su se razveli.

U svjetskim medijima odjeknula je vijest da bi Angelina Jolie mogla tužiti FBI, jer su njegovi agenti odbili provesti do kraja istragu protiv njenog bivšeg supruga Brad Pitta oko incidenta u privatnom avionu iz 2016. godine s njihovim tada petnaestogodišnjim sinom.

Nakon incidenta iz 2016. godine Angelina je podnijela zahtjev za razvod braka od Brada Pitta, a kasnije je otkriveno da je on u to vrijeme bio pod istragom zbog prijave da je “psihički i fizički napao njihovog sina tijekom privatnog leta iz Francuske u Ameriku”.

Kako se navodi, Jane Doe podnijela je brojne zahtjeve za kopiju izvještaja spornog incidenta, te tvrdi da je FBI zatvorio istragu protiv njenog supruga, a da je o tome prethodno nije ni obavijestio.

Navodi se i da se predstavlja pod pseudonimom kako bi zaštitila obitelj, a čini se da nije još podnijela službenu tužbu.

Brad Pitt i Angelina Jolie ne smanjuju sukobe od kada su se razveli, a slavni glumac je nedavno podnio tužbu protiv bivše supruge. On je optužuje da je nezakonito prodala svoj dio njihovog zajedničkog francuskog imanja dvorca Miraval.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 02:16