StoryEditor
Kontroverzni influenser

Andrew Tate tvrdi da ima tumor i traži da ga se pusti iz rumunjskog zatvora kako bi se liječio u Dubaiju

Piše desk  /  04.03.2023., 07:38h

Kontroverzni influenser Andrew Tate izjavio je da ima mrlju na plućima i da je najvjerovatnije riječ o tumoru.

Njegovi ljekari zatražili su da bude pušten iz zatvora kako bi se mogao liječiti u Dubaiju. On je od kraja prosinca u rumunjskom zatvoru zbog optužbi za trgovinu ljudima, silovanje i formiranje kriminalne skupine.

Međutim, dužnosnici su rekli da će on dobiti medicinski tretman u Rumunjskoj. Njegov glasnogovornik je za Daily Mail rekao sljedeće:

"Andrew je bio svjestan svog teško zdravstvenog stanja prije uhićenja, išao je na preglede u Dubai. Pošto ga tamo nisu mogli liječiti nakon uhićenja, odveden je u kliniku u Rumunjskoj. Još uvijek nema službenu dijagnozu. Trudi se ostati jak."

Dodao je da ovo "nije zdravstveni problem koji treba shvatiti olako" i da je "poduzeto sve kako bi ste osiguralo da on dobije najbolju njegu".

Podsjećamo, odvjetnici žene iz SAD-a, koja je optužila Tatea za silovanje, rekli su da je odvjetnička tvrtka u prosincu dobila pismo od Tatea i njegovog brata Tristana sa zahtjevom da se prekine pravni postupak. U pismu su prijetili da će tužiti ženu i njene roditelje za 300 milijuna dolara ako ne povuče svoje izjave.

Dnevnik.ba

22. srpanj 2024 17:54