StoryEditor
kontroverzni influencer

Andrew Tate o princu Harryju: "On je sve ono što muškarac ne treba biti. Ne poštuje sam sebe, obitelj ga ne poštuje i ne poštuje ga njegova žena"

Piše desk  /  31.07.2023., 10:00h

Andrew Tate razgovarao je s Candace Owens u intervjuu koji je trajao tri sata, a između ostalog su komentirali i princa Harryja.

"On je sve ono što muškarac ne treba biti. Ja znam kako je taj čovjek jadan i koliko je jadna njegova žena. Nema šanse da je on sretan u tom scenariju. Da bi muškarac bio sretan, treba biti poštovan. On ne poštuje sam sebe, obitelj ga ne poštuje i ne poštuje ga njegova žena. Kod njih vlada mizerija. Dao je sve i nije dobio ništa", kaže Tate o princu Harryju.

"Ja bih mogao pričati s Harryjem deset sati i mogao bi mi objasniti sve, imati najbolje argumente, ali na kraju dana ja bih mu rekao da ne želim biti poput njega. Nitko ne želi biti poput njega", kaže Tate.

"Taj čovjek se u životu nije borio ni za što i ni s čim. Ako vam se ništa loše ne događa, postat ćete princ Harry", kaže.

"Čovjek je rođen u kraljevskoj obitelji, a nema nimalo časti. Ostat će nesretan. Njega svi mrze i svi ga smatraju izdajnikom. Misli da ima ljude na svojoj strani, ali kad sam sebe prikažeš kao zmiju, nitko te ne voli", zaključuje.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 16:07