StoryEditor
osuda za klevetu

Amber Heard se žalila na presudu po kojoj mora platiti Johnnyju Deppu 15 milijuna eura, evo što njeni odvjetnici smatraju spornim

Piše desk  /  14.10.2022., 08:55h

Amber Heard uložila je žalbu sa 16 točaka na presudu po kojoj mora svom bivšem mužu Johnnyju Deppu isplatiti 15 milijuna dolara zbog klevete.

Njeni odvjetnici smatraju da nije bilo dovoljno jasnih dokaza za zlu namjeru, što je jedna od stavki koja mora biti zadovoljena da bi netko bio osuđen za klevetu.

Sud je odredio i da Depp mora isplatiti Heard dva milijuna dolara, također zbog klevete, a Heard i njen odvjetnički tim žale se da su odštete "neprihvatljivo nedosljedne". Također se žale i na mjesto suđenja jer smatraju da se ono trebalo odviti na prikladnijem mjestu od Fairfaxa u Floridi. Deppov tim je htio da se ondje održi suđenje jer se upravo ondje printa Washington Post, gdje je Heard iznijela tvrdnje o zlostavljanju.

Glavni dio žalbe leži u tome što odvjetnički tim Amber Heard smatra da je sud pogriješio dozvolivši Deppu da dobije odštetu i na temelju nekih Heardinih ranijih izjava. Oni tvrde da joj se trebalo suditi samo zbog spomenutog članka o Washington Postu, gdje Heard nigdje poimence navela Deppa pa smatraju da nije bilo osnove da on dobije slučaj na sudu, prenosi Index Magazin.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 12:59