Article_Top_970x250

Zvijezda Bayerna imala prometnu nesreću: Zabio se s Mercedesom u ogradu...

prošao bez ozljeda

Zvijezda Bayerna imala prometnu nesreću: Zabio se s Mercedesom u ogradu...

tra 01, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: screenshot via Twitter

Nijemac je u utorak posjetio svog sina u Leipzigu, a dok se vraćao u München, doživio je prometnu nesreću. U jednom trenutku izgubio je kontrolu nad vozilom i zabio se u zaštitnu ogradu...

Nogometa i dalje nema diljem Europe. Neki klubovi polako se vraćaju treninzima, ali ne i Bayern Munchen. Igrači su i dalje na prisilnom dopustu kojeg stoper Jerome Boateng (31) neće pamtiti po dobrome.

Nijemac je u utorak posjetio svog sina u Leipzigu, a dok se vraćao u München, doživio je prometnu nesreću. U jednom trenutku izgubio je kontrolu nad vozilom i zabio se u zaštitnu ogradu. Srećom, on je prošao bez posljedica, ali njegov ljubimac nije. Iako šteta na njegovom Mercedesu nije vidljiva, popravak će morati platiit 25 tisuća eura. 

 Uzrok nesreće su gume koje su bile neadekvatne za uvjete koji su bili tog jutra u Münchenu. Na kraju je stoper Bayerna odlično i prošao...

Inače, Boateng je u Bayern stigao još 2011. godine iz Manchester Cityja i godinama je bio neizostavna karika u bavarskoj obrani. Osvojio je sedam Bundesliga, jednu Ligu prvaka, četiri Kupa, a s reprezentacijom Svjetsko prvenstvo. pišu 24sata.hr.

Dnevnik.ba