Article_Top_970x250

Zrinjski s pozitivnim očekivanjima putuje u Malmo

EL: Malmo - Zrinjski

Zrinjski s pozitivnim očekivanjima putuje u Malmo

kol 06, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Dnevnik.ba

Svi su spremni i putuju u Malmo

Nakon sjajnog prolaska nad Utrechtom u 2. pretkolu Europske lige nakon produžetaka, pred nogometašima Zrinjskog je novi europski ispit. Plemići u četvrtak igraju prvu utakmicu 3. pretkola Europske lige protiv Malmoa u Švedskoj.

Sigurno, nogometaši mostarskog kluba još osjećaju umor od derbija protiv Željezničara, ali najvažnija stvar je kako su svi zdravi i željno očekuju ovaj meč. Plemići su večeras odradili posljednji trening Pod Bijelim Brijegom, a u 23:55 charter letom iz Mostara putuju za Malmo.

"Očekuje nas jedna jako teška utakmica, to je sigurno. Spremamo se maksimalno, a imali smo i videoanalizu, proučavali smo ih. Nakon Utrechta svi mi imamo neka pozitivna očekivanja, a sada što će se dogoditi, vidjet ćemo u četvrtak. Što se Malmoa tiče, imaju izuzetno kvalitetnu napadačku liniju. Pogotovo taj Markus Rosenberg, iskusni švedski napadač koji im je i najbolji strijelac. Bogu hvala, što se nas tiče svi smo spremni, nitko nije ozlijeđen tako da svi putujemo gore. Imali smo dan dva da se odmorimo nakon Želje, jesmo malo umorni, ali to je taj pakleni ritam. Što se prije naviknemo, to bolje", kazao je dokapetan Zrinjskog Slobodan Jakovljević.

Utakmica Malmo - Zrinjski igra se u četvrtak u 20:00 sati na Swedbank Stadionu.

Za Zrinjski je svakako dobra vijest kako je prvenstvena utakmica protiv Zvijezde 09 odgođena, te o njoj ne moraju razmišljati već sve snage rasporediti za ovaj europski susret.

Dnevnik.ba/ T.R.