Article_Top_970x250

Znakovita objava Maje Šuput, fanovi je pitaju znači li to da je rodila

celebrity

Znakovita objava Maje Šuput, fanovi je pitaju znači li to da je rodila

ožu 07, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

- Samo da prijavim stožeru da sam ja za koji dan spremna vratiti se svom koncertnom djelovanju pa nek krenu s popuštanjem mjera jer nam ovo svima treba za mentalno zdravlje. Ajmo ekipa, tko jedva čeka koncerte i ludovanja?? Poslat ću im vaš popis, možda ih smekšamo u odlukama, napisala je Maja.

Maja Šuput na Instagramu je objavila snimku s jednog svog koncerta, a pokraj njega napisala je komentar zbog kojeg su neki njeni obožavatelji pomislili da je već rodila.  - Samo da prijavim stožeru da sam ja za koji dan spremna vratiti se svom koncertnom djelovanju pa nek krenu s popuštanjem mjera jer nam ovo svima treba za mentalno zdravlje. Ajmo ekipa, tko jedva čeka koncerte i ludovanja?? Poslat ću im vaš popis, možda ih smekšamo u odlukama, napisala je Maja. 

"Znači li to da si rodila pa si za koji dan spremna"? I mi jedva čekamo koncerte i sve ono što ide uz to s tobom", "Znači li to da je mali šmeker stigao na svijet ili se varam?", komentirali su joj obožavatelji, a neki su pisali kako i oni jedva čekaju koncerte. Inače, Maja je ranije objavila kako joj je termin porođaja 22. ožujka. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Podsjetimo, Maja je nedavno za In Magazin govorila o dolasku sina na svijet.  - Tri dana mi je trebalo da procesuiram u glavi da ću morati kupiti bagere, pištolje, kamione jer toliko ljudi oko mene uvjeravalo me da će to biti mini Maja. Znaš kad ti svi pumpaju glavu, a Nenad je stalno govorio: 'Tatina kći, da bar bude curica.' Nevjerojatno je kako ti ta informacija sjedne, totalno zaboraviš na svijet djevojčica, pogotovo kad kreneš uređivati i kupovati robu. Spremni smo za barabu", kazala je za Šuput, a na upit jesu li se odlučili za ime, stiže zanimljiv odgovor. “Strana imena. To čak i nije tajna.

Jednostavno me domaće ne interesira. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve, tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže 'Nenad'. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime, da ga uvalim u probleme, pa da mi cijeli život govori: 'Jesi li morala?', objasnila je pjevačica, prenosi Večernji.hr. 

Dnevnik.ba

Tagovi: