Article_Top_970x250

Zlatan otkrio što je najveći Unitedov problem: "Trebaju prestati pričati o njemu!"

švedski napadač

Zlatan otkrio što je najveći Unitedov problem: "Trebaju prestati pričati o njemu!"

ožu 19, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Getty Images

Ibrahimović o Unitedovu problemu, ali i rješenju za budućnost te o svojim danima u dresu Crvenih Vragova

Nakon što je bio tražena roba dok je bio najboljim nogometnim danima, za Zlatana Ibrahimovića se danas isto tako otimaju mediji koji bi rado od švedskog napadača čuli svakojaka mišljenje.

Ali, i 37-godišnji Šveđanin rado daje izjave stranim medijima. Tako je za engleski Mirror ispričao svoje mišljenje što je najveća mana Manchester Uniteda.

"Trenerima je sigurno najteže u Manchester Unitedu. Nemoguće je uspjeti u tom klubu jer se svaki dan priča o Fergusonovoj eri. Svi bivši igrači kluba koji su danas komentatori na televizijama samo pričaju kako je nekad bilo idealno, a kako je danas loše", rekao je Zlatan za Mirror.

"Naravno da je Ferguson napravio nevjerojatan posao, ali moraju nastaviti dalje. Svi ti igrači moraju misliti na budućnost i prestati pričati o prošlim vremenima. Da sam ja tu, zabranio bih im da se to spominje. Ferguson je ispisao povijest, ali život se na Old Traffordu mora nastaviti."

Nije propustio ni priliku da malo 'bocne' Engleze:

"Kvaliteta nogometa u Engleskoj bila je točno onakva kakvu sam očekivao - precijenjena. Liga je bila veoma uzbudljiva, intenzivna i brza. Bilo je dobro, ali kvaliteta je malo precijenjena. Tu mislim na tehnički aspekt lige koji pati zbog velike brzine i intenziteta. Ne žalim ni za čime u Premier ligi, mislim da se dogodilo sve što se trebalo dogoditi."

Ali, ni da sebe malo pohvali:

"Samo možete zamisliti kako bi to izgledalo da sam došao deset godina ranije. Bila bi to drukčija priča - žalim engleske navijače što nisu vidjeli 'pravu životinju'. Imao sam priliku doći u City 2011. kad sam odlazio iz Barcelone, ali odlučio sam se vratiti u Italiju jer sam tražio sreću. U gradu Milanu već sam bio sretan pa sam se odlučio vratiti na drugu stranu San Sira."

Dnevnik.ba/ T.R.