Article_Top_970x250

Zlatan: "Da nisam oženjen, širio bih svoje sjeme po SAD-u i tako pomogao razvoju nogometa u Americi"

Ponovno u svom stilu

Zlatan: "Da nisam oženjen, širio bih svoje sjeme po SAD-u i tako pomogao razvoju nogometa u Americi"

kol 09, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Dotakao se i Svjetskog prvenstva u Rusiji i nastupa Hrvatske

Nakon što je LeBron James prešao u Lakerse, samoprozvani 'kralj' Zlatan Ibrahimović malo je pao u drugi plan u LA-u. No, osim što briljira na terenu, Zlatan je i u medijskim izjavama jedan od najpoznatijih sportaša.

U razgovoru za The Dan Patrick Show Ibrahimović je u svom stilu prokomentirao dolazak LeBrona u Los Angeles te kazao: " Ići ću gledati Lakerse, LeBrona još nisam upoznao, ali mogao bih nas zamisliti u nogometu. On i ja u napadu, ja mu asistiram, a on zabija. No, u nogometu je dosta teže. Ja u svom klubu moram brinuti za desetoricu, a on samo za četvoricu igrača."

Dotakao se i Svjetskog prvenstva u Rusiji i nastupa Hrvatske:

"Šteta, stvarno šteta što nisu osvojili Svjetsko prvenstvo. Zemlja su s malo stanovnika, a opet su pokazali koliko su jaki, imaju odličnu momčad i fantastično su igrali."

No, onda se ponovno vratio svom stilu na pitanje Kako poboljšati američki nogomet?

"Da nisam oženjen širio bih svoje sjeme po SAD-u i tako pomogao razvoju nogometa u Americi. No, supruga to ne odobrava. Ona jedina prima moje investicije. Imam dvojicu sinova kod kuće i odgajam ih kao nindže."

Zlatanu Ibrahimoviću odlično ide i u LA Galaxyju, u 17 nastupa zabio je već 15 golova. Trenutno su peti u Zapadnoj Konferenciji i gotovo sigurno će nastupiti u play-offu.

Dnevnik.ba/ T.R.

Article_Bottom_970x250