Article_Top_970x250

Zidane ne misli dalje bez Hrvata: Modrić u devet pobjeda pokazao najbolju verziju sebe

Španjolska

Zidane ne misli dalje bez Hrvata: Modrić u devet pobjeda pokazao najbolju verziju sebe

srp 14, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Luka Modrić bio je ključni čovjek u sedam od devet uzastopnih pobjeda Real Madrida otkako je nastavljeno španjolsko prvenstvo.

"Hrvatski veznjak Luka Modrić stavio je momčad na svoju leđa nakon nastavka španjolskog prvenstva i unatoč tome što ima 34 godine pokazao je svoju najbolju verziju sebe i bio je ključni čovjek u devet uzastopnih pobjeda Real Madrida", piše katalonski Sport.es.

"Modrić je još jednom postao mozak momčadi i proživljava drugu mladost. Njegova uloga u završnici sezone ipak mu ne garantira novi ugovor, koji službeno završava na kraju iduće sezone. Zidane na namjerava ići dalje bez Hrvata svjestan da je njegova prisutnost ključna za momčad", stoji u nastavku teksta.

"Njegova izvedba u sedam od devet utakmica koliko je startao od prve minute su jasna poruka Florentinu Perezu, predsjedniku Real Madrida", zaključak je teksta.

I zaista, Modrić je bio jedan od ključnih ljudi momčadi otkako je nastavljeno španjolsko prvenstvo. Iako je upisao tek dvije asistencije, prisutnost Modrića na travnjaku velika je stvar za momčad koja je na pragu osvajanja 34. naslova prvaka Španjolske.

Luka daje mirnoću u veznom redu Kraljeva i diktira tempo utakmice, kako na strani tako i kod kuće. Nijedan veznjak Reala ne uživa toliko povjerenje trenera Zinedinea Zidanea poput hrvatskog kapetana i to je uistinu jasna poruka predsjedniku Reala da potegne u džep i plati našem reprezentativcu ono što zaslužuje, piše Gol.hr.

Dnevnik.ba

Tagovi: