Article_Top_970x250

'Žepačko ljeto'' otvara Književna večer s Brankicom Damjanović

žepačko ljeto 2018.

'Žepačko ljeto'' otvara Književna večer s Brankicom Damjanović

svibnja 31, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Žepče

Sve je spremno za 18. manifestaciju "Žepačko ljeto 2018" koja počinje 1. lipnja, a organizatori su pripremili bogat kulturno- zabavni program. Izložbe slika, promocije knjiga, koncerte, zabave, cjelodnevne manifestacije posvećene djeci svih uzrasta, likovne kolonije , a udruženja i pojedinci će sadržajem na manifestaciji prezentirati svoja umijeća i kreativne sposobnosti.

Organizator najveće i najmasovnije kulturno zabavne manifestacije u našem gradu JU „Dom kulture“ Žepče od 1. lipnja do 6. srpnja će kroz čak sedam različitih manifestacija svim posjetiteljima ponuditi zanimljive sadržaje u kojima će sve generacije pronaći nešto za sebe, prenosi Radio Žepče.

"Žepačko ljeto 2018." u petak, 1. lipnja otvara Književna večer s Brankicom Damjanović. Druženje s beogradskom književnicom bit će upriličeno u u Caffe baru Centra u Libertasu   s početkom u 18, 00 sati, a već naredne srijede, 7. lipnja u galeriji Ljerke Njerš u Žepču, kroz izložbu radova pod nazivom Naš čarobni svijet predstavit će nam se štićenici Centra za djecu i odrasle osobe s posebnim potrebama u Žepču.

Od ove godine organizatori su pripremili i nekoliko noviteta koji će obradovati one najmlađe i najslađe naše sugrađane, kao što su utrka beba u puzanju, zamislite, vile vam čitaju priču. Posjetitelji će imati prigodu izraziti i svoju kreativnost kroz mnogobrojne radionice i uživati u cjelodnevnoj manifestaciji posvećenoj djeci svih uzrasta pod nazivom Žepče djeci, i to sve u nedjelju 10. lipnja u parku na platou Doma kulture u Žepču.

Već ustaljeni datum 13. lipnja „Žepčaki pleter“ večer izvorne glazbe žepačkog kraja koja je po najavama organizatora okupila eminentna imena izvorne glazbe Braću Begić kao i domaće izvođače i kulturno umjetnička društva, a sve se nastavlja u utorak 19. lipnja glazbenom manifestacijom Sevdah se vraća u grad.

Od 22. do 24. lipnja, u lovačkom domu u Ravnoj rijeci u Gornjoj Papratnici bit će upriličena 3. Likovna kolonija „Ismet Čahtarević - Žepče 2018“ koja nosi naziv po istaknutom žepačkom umjetniku Ismetu Čahtareviću

Kao nezaboravni ljetni poklon svim Žepčankama i Žepčacima, JU „Dom kulture“ Žepče kroz „Žepačko ljeto 2018“ priprema za vas jedinstven i odličan provod uz 18. Međunarodni rock festival i veliki glazbeni rock spektakl koncert sarajevske rock grupe Zabranjeno pušenje.

Inače, cilj „Žepačkog ljeta“ je pružiti niz kvalitetnih i edukativnih sadržaja, kako žepačkoj publici, tako i svim gostima, uz uvijek prisutni akcent ka mladim ljudima, koje Dom kulture nastoji približiti svim dešavanjima kao aktivnim sudionicima istih.

"Ove godine pripremili smo niz noviteta i organizirali veliki broj događaja sve u cilju da svi naši posjetitelji mogu odabrati nešto za sebe .Budite nam dragi gosti !
Vidimo se na „Žepačkom ljetu 2018“, poručili su organizatori.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250