Article_Top_970x250

Zenica: Sve spremno za doček Nove 2018. godine uz grupu Miligram

..još malo..

Zenica: Sve spremno za doček Nove 2018. godine uz grupu Miligram

pro 31, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba

U organizaciji Gradske uprave grada Zenice i Radio televizije Zenica, novogodišnji praznici ove godine, predstavljeni su u ovom gradu na dosad neviđen način. Sadržaji za djecu, mlade, ali i one starije, sadržaji za ljubitelje muzike, ali i veliki broj raznovrsnih aktivnosti, Zenicu je ove zime učinio posebnim gradom u regiji u koji su nakon nekoliko godina zatišja posjetili i građani gradova u regiji.

Nakon prošlogodišnjeg dočeka Nove godine na Trgu Alije Izetbegovića uz grupu Divlje Jagode, ovog puta Zeničane i sve one koji ovu noć provedu u Zenici u Novu 2018. godinu uvest će jedna od najpopularnijih grupa s Balkana, grupa Miligram, prenosi TNT.portal.

U nedjelju, 31. prosinca sa početkom od 12 sati, započet će i dnevni prednovogodišnji program, koji je namijenjen za one najmlađe, na kojem će se predstaviti polaznici svih javnih ustanova za predškolski odgoj i obrazovanje.

Muzički program, dočeka Nove 2018. godine traje od 21 sat do 1:30 iza ponoći. Miligram će se na zeničkoj pozornici na Trgu Alije Izetbegovića pojaviti oko 22:15 i zabavljat će sve građane do iza ponoći, a u Novu 2018. godinu Zeničane i Zeničanke uvest će kako grupa Miligram, tako i spektakularni vatromet, te novogodišnja čestitka gradonačelnika Zenice, Fuada Kasumovića.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250