Article_Top_970x250

Zdravko Mamić namjerava otići u Beograd, tražit će od Srba da mu garantiraju sigurnost

kod prijatelja terzića

Zdravko Mamić namjerava otići u Beograd, tražit će od Srba da mu garantiraju sigurnost

pro 06, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Armin Durgut/Pixsell

"Zvezdu vodi moj veliki prijatelj Zvezdan Terzić. Prijatelji su mi i Dejan Stanković i Mitar Mrkela. S svima njima sam povremeno u kontaktu. Oduvijek sam imao dobre odnose s rukovodstvom Zvezde, još od vremena Vladimira Cvetkovića i Dragana Džajića."

Zdravko Mamić nakon sudske presude odselio je u Međugorje i ne želi se pojaviti u Hrvatskoj. No, ispričao je će tražiti od Srbije da mu garantira sigurnost da s prijateljima iz Beograda ode na utakmicu ako Dinamo u šesnaestini finala Europa lige izvuče Crvenu zvezdu.

- Zvezdu vodi moj veliki prijatelj Zvezdan Terzić. Prijatelji su mi i Dejan Stanković i Mitar Mrkela. S svima njima sam povremeno u kontaktu. Oduvijek sam imao dobre odnose s rukovodstvom Zvezde, još od vremena Vladimira Cvetkovića i Dragana Džajića. Uvijek smo radili na normalizaciji odnosa između klubova i sretan sam zbog toga - rekao je Mamić u razgovoru za Informer.

Dinamo je osvojio prvo mjesto u skupini Europske lige, Crvena zvezda bit će na drugom mjestu pa ih može spojiti ždrijeb šesnaestine finala koji je na rasporedu 14. prosinca.

- Ne bih volio da se sretnemo u nokaut fazi jer želim da i oni i mi stignemo što dalje u Europskoj ligi. Osim toga, koliko god bih se radovao pobjedi protiv Zvezde, toliko ne bih volio riskirati da Dinamo izgubi - rekao je Mamić i dodao:

- Ipak, radujem se Zvezdinom uspjehu iz jednostavnog razloga što sam sretan zbog uspjeha svih klubova s prostora bivše Jugoslavije. To se posebno odnosi na Zvezdu, koja je tako veliki klub. Sada je već konstantna da crveno-bijeli igraju značajnu ulogu u Europi.

Dnevnik.ba