Article_Top_970x250

Zbog pandemije otkazan meč Hrgovića koji je bio zakazan u travnju

još jedan u nizu

Zbog pandemije otkazan meč Hrgovića koji je bio zakazan u travnju

ožu 17, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva

"Događaj Matchroom Boxinga u Oxon Hillu zakazan za 17. travnja otkazuje se zbog pandemije Covid-19. Istražujemo alternativne opcije kako bi održao ovaj događaj", stoji u priopćenju...

Na račun velike epidemije otkazan je još jedan sportski događaj. Hrvatski boksač Filip Hrgović je 17. travnja trebao u ring u Oxon Hillu. Najavljeni protivnik mu je trebao biti Amerikanac Jerry Forest, ali ako i dođe do te borbe, ona će se održati u nekom kasnijem terminu. 

"Događaj Matchroom Boxinga u MGM National Harboru u Oxon Hillu zakazan za 17. travnja otkazuje se zbog pandemije Covid-19 koronavirusa. Matchroom Boxing istražuje alternativne opcije kako bi održao ovaj događaj, uključujući i neki drugi datum", stoji u priopćenju.

Šteta, reći će ljubitelji sporta. Filip se jako pripremao za ovaj meč i sigurno bi bila još jedna sjajna predstava hrvatskog boksača. 

- Veselim se povratku u ring. Imam lijepe uspomene iz MGM National Harbora i treniram naporno kako bi fanovima priuštio još jednu uzbudljivu izvedbu. Jerry Forrest (31) je dobar boksač. On se bori iz kontragarda i ima dobar omjer pobjeda i poraza. Očekujem težak meč, ali sam uvjeren da ću ga pobijediti. 2019. je bila sjajna godina za mene, rekao je nakon službene objave sljedećeg protivnika Filip Hrgović (27), ali je sve zasad ostalo tek na najavi.

Podsjetimo, Međunarodni olimpijski odbor (MOO) odlučio je prekinuti i europski kvalifikacijski boksački turnir za odlazak na OI u Tokiju koji se održava u Londonu po završetku programa predviđenog za ponedjeljak.

Osim borbe Hrgovića i Foresta, u Oxon Hillu trebali su se boriti i Regis Prograis i Maurice Hooker, Cecilia Braekhus i Jessica McCaskill te Danijar Jeleusinov i Julius Indongo, prenose 24sata.

Dnevnik.ba