Article_Top_970x250

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije otkazan "Exit"

do iduće godine

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije otkazan "Exit"

srp 14, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Arhiva/Ilustracija

Exit tim dodaje da će do kraja srpnja objaviti datume za Exit 2021.

Jubilarni 20. Exit festival otkazan je zbog nepovoljne epidemiološke situacije, objavili su organizatori.

"Imajući u vidu da nam je zdravlje i sigurnost svih sudionika Festivala na prvom mjestu, obavještavamo vas da obilježavanje 20 godina Exit festivala definitivno neće biti održano od 13. do 16. kolovoza na Petrovaradinskoj tvrđavi", navode iz Exita.

Exit tim dodaje da će do kraja srpnja objaviti datume za Exit 2021., a uskoro će uslijediti i obavijest u vezi s refundacijom za sve koji ne žele čuvati ulaznicu za sljedeće festivalsko izdanje, kao i sve druge informacije od interesa.

Exit festival je prije sedam dana u priopćenju prosvjedovao protiv stigmatizacije manifestacija kao najopasnijeg segmenta društva.

"Događaji na otvorenom, sa smanjenim kapacitetom i do 99 posto u odnosu na uobičajen broj posjetitelja i s primjenom svih zdravstvenih mjera, daleko su sigurniji nego svakodnevna cirkulacija više milijuna ljudi u tržnim centrima, teretanama, restoranima, noćnim klubovima, javnom prijevozu i drugim zatvorenim objektima, te stoga odbijamo da budemo proglašavani za leglo zaraze u godini u kojoj se nismo ni održali", objavio je Exit.

Dnevnik.ba