Article_Top_970x250

Zaručila se Jelena Veljača

celebrity

Zaručila se Jelena Veljača

tra 13, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Nedavno su se zajedno i uselili u stan u centru Zagreba.

Jelena Veljača zaručila se za Vitu Turšića, 48-godišnjeg bivšeg savjetnika Ive Josipovića i Kolinde Grabar-Kitarović, piše Story.

Par je svoju vezu potvrdio u rujnu prošle godine, a ubrzo su se nekoliko puta pojavili zajedno u javnosti, kada su ih fotografi uhvatili kako razmjenjuju zaljubljene poglede i osmijehe. U posljednje vrijeme svoju ljubav ne kriju od javnosti pa Jelena redovito dijeli zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Nedavno su se zajedno i uselili u stan u centru Zagreba.

"Udala bih se i treći put"

"Vito i ja smo povezani od upoznavanja, od prvog razgovora, od prvog zajedničkog vremena koje je bilo provedeno u poslovnom okruženju. Dakle, uopće nije bilo temelja za zaljubljivanje, jednostavno smo povezani na način koji se samo može opisati kao ljubav", rekla je u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.

"Briljantno je pametan, utješno iskren, nježan i beskrajno duhovit. Ne mogu reći manje od toga."

"Udala bih se i treći put, teoretski, jer vjerujem u ljubav i jer vjerujem u odnose koji traju", dodala je.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

Od Čučeka se razvela 2018.

Jelena Veljača udavala se dva puta, a oba braka trajala su po tri godine. 

Za Janka Popovića Volarića udala se 2009. godine nakon dvogodišnje veze, a rastali su se 2012. godine. Tri godine kasnije, 2015., udala se za Dražena Čučeka s kojim danas ima kćer Lenu. Njihov brak raspao se u rujnu 2018. godine, a nakon svega su, tvrdila je, zbog kćeri ostali u dobrim odnosima.

Dnevnik.ba