Article_Top_970x250

Zaposlenik pokušao istjerati iz trgovine pijanog Hrvata i Nijemca koji nisu nosili maske, nije dobro završilo

bavarska

Zaposlenik pokušao istjerati iz trgovine pijanog Hrvata i Nijemca koji nisu nosili maske, nije dobro završilo

lis 21, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ilustracija: Shutterstock

Hrvat i Nijemac ušli su u trgovinu u Geretsriedu u Bavarskoj pa izazvali fizički sukob. Uz prijavu za napad i nanošenje tjelesnih ozljeda, morat će platiti i po 250 eura zbog – nenošenja maske.

U ponedjeljak oko 18 sati u supermarketu u Böhmerwaldstraße u Geretsriedu (Bavarska) u Njemačkoj  fizički su se obračunale četiri osobe. Kako javlja Fenix magazin, Hrvat (41) i Nijemac (41) ušli su u trgovinu bez maske, zbog čega ih jedan od zaposlenika tvrtke pokušao istjerati iz trgovine.

Međutim, dvojica muškaraca su se počela svađati s dvoje poznanika u trgovini, 41-godišnjakom i njegovom 38-godišnjom partnericom iz Geretsrieda. “Zbog osobnih razlika dvojica napadača koji su odbili staviti mask, napala su 41-godišnjeg muškarca iz Geretsrieda i pokušala ga pretući”, izvijestili su iz policije.

Prije nego što je došla policija, svjedok (38) se umiješao i priskočio u pomoć te svladao dvojicu napadača. Dvojica napadača i 41-godišnji muškarac zadobili su lakše ozljede. Dvoje ih je vozilom Hitne pomoći prebačeno u bolnicu.

Policija tvrdi da su napadači bili pijani. Uz prijavu zbog napada i nanošenja tjelesnih ozljeda, očekuje ih kazna od po 250 eura zbog kršenja zahtjeva za nošenje maske.

Dnevnik.ba