Article_Top_970x250

Zabio spektakularan gol PSG-u pa otišao na hodočašće u Sinj

sa suprugom marijom

Zabio spektakularan gol PSG-u pa otišao na hodočašće u Sinj

kol 15, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Dalmatinski portal

Dan nakon sudara Atalante i PSG-a, Mario Pašalić stigao je u Bergamo, odakle se zaputio u Hrvatsku. Sa suprugom Marijom otišao je na hodočašće u Sinj.

Da je Atalanta izdržala još tih nekoliko minuta, Mario Pašalić dobio bi spomenik usred Bergama. Zabio je spektakularan gol PSG-u i tih 1-0 Atalanta je držala skroz do 90. minute prije nego su Parižani stvorili preokret i plasirali se u polufinale Lige prvaka (1-2).

Odmah idućeg dana bivši igrač Hajduka napustio je Lisabon i zaputio se u Bergamo pa pravac - Kaštel Gomilica. Pašalić je sa suprugom Marijom otišao hodočastiti u Sinj, piše Dalmatinski Portal.

Foto: Dalmatinski portal

Na blagdan Velike Gospe katolički vjernici prisjećaju se dogme svoje vjere: da je Blažena Djevica Marija dušom i tijelom po završetku svoga zemaljskog života uznesena u slavu neba u društvo sa svojim uskrsnulim sinom Isusom Kristom. To je završnica njezina Bogu predanog života, vrhunac i cilj kojem je okrenuta svaka ljudska egzistencija.

U Hrvatskoj je duga tradicija štovanja Blažene Djevice Marije i svake godine održava se hodočašće u Svetište Čudotvorne Gospe Sinjske na blagdan.

Dnevnik.ba