Article_Top_970x250

ZA RASTOPITI SE Lovren rasplakao dječaka divnom gestom!

HRVATSKI REPREZENTATIVAC

ZA RASTOPITI SE Lovren rasplakao dječaka divnom gestom!

lip 10, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Dejan Lovren oduševio je jednog dječaka nakon utakmice Hrvatska - Wales u Osijeku.

Naime, igrač Liveropoola poklonio je svoj dres dječakovoj majci koja je inače gluhonijema, a to je posebno dirnula dječaka koji je pustio nekoliko suza radosnica.

Lovren često zna iznenaditi javnost nekom, za nogometaše, nekarakterističnom gestom.

Tako je prošlog ljeta u Kraljevoj Sutjesci najavio izgradnju staračkog doma kojeg će sam financirati, a naveo je i da često posjećuje ovo mjesto.

Hrvatska je pobijedila Wales na gradskom vrtu (2-1), a Dalićevi izabranici u srijedu će u Varaždinu odmjeriti snage s Tunisom.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poslije utakmice u Osijeku, dao sam svoj dres jednoj zeni, koja je ponosna gluhonijema majka ovog prekrasnog djecaka na slici. Nakon sto sam izasao i otisao prema busu, prisao mi je redar i rekao da me trazi neka gospodja da mi se zahvali za dres. Uglavnom pustili su ih unutra, zena se zahvalila i na ocima se vidjela sreca. U jednom trenutku se okrenem prema malom i krene odjednom plakat, pitam ga sta je bilo, ne odgovara, pitam ga ponovno sta je mali? Zasto places? Odgovori on meni placem jer sam SRETAN...kad je on meni to rekao osjecao sam tugu i radost u isto vrijeme, jer nekim ljudima male sitnice znace toliko puno da suze i same krenu, dok nekima ne moze ni Bog ugodit. Imam tu privilegiju i iznimnu cast da mogu druge ljude ucinit sretnima, jer kad su oni sretni i kad vidim osmijeh na licu, onda sam i ja SRETAN covjek. 

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

Dnevnik.ba

Tagovi:

Article_Bottom_970x250