Article_Top_970x250

Young Boysi poručili navijačima Crvene zvezde: "Izbacit ćemo vas sa stadiona"

play-off Lige prvaka

Young Boysi poručili navijačima Crvene zvezde: "Izbacit ćemo vas sa stadiona"

kol 14, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Getty Images

Nakon što je u neviđenoj drami izbacio Kopenhagen, srpski prvak Crvena zvezda u play-offu Lige prvaka igrat će protiv švicarskog Young Boysa.

Prva utakmica igra se u srijedu, 21. kolovoza, u Bernu, a Švicarci su izdali posebno priopćenje za gostujuće navijače. Young Boys je prema pravilima UEFA-e, ako ona drukčije ne odluči, dužan dostaviti Zvezdi pet posto ukupnog kapaciteta stadiona, odnosno 800 ulaznica.

No budući da u Švicarskoj i okolnim zemljama živi jako puno Srba, Švicarci strahuju da bi Zvezdini navijači mogli pokupovati ulaznice za ostale tribine jer ih puno ima švicarsko i druga državljanstva.

"Navijačima Crvene zvezde bit će dostupne ulaznice za gostujuće sektore stadiona i prodavat će se isključivo preko Crvene zvezde. Svi ostali gostujući navijači koji budu imali ulaznice za druge sektore, a na vrijeme ne pošalju zahtjev za zamjenu, bit će iz sigurnosnih razloga udaljeni sa stadiona bez prava na povrat novca", stoji u priopćenju Young Boysa.

Zvezdu je u Kopenhagenu pratilo više od 2000 navijača, a prošle sezone ih je u play-offu Lige prvaka u Salzburgu bilo gotovo 10.000.

Dnevnik.ba