Article_Top_970x250

Vučić s plakata poziva Kineze da posjete Srbiju

hit dana

Vučić s plakata poziva Kineze da posjete Srbiju

svibnja 15, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Srđan Ilić/Pixsell

Kinezi su nas zamolili da im se Vučić obrati izjavom ili ovako vizualno jer je on jako popularan u Kini, kaže Marija Labović, direktorica Turističke organizacije Srbije koja je potvrdila autentičnost plakata

Na plakatu koji se širi društvenim mrežama u prvom je planu srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić, koji poziva Kineze da nakon koronakrize posjete Srbiju. 

- To je kampanja na jednom turističkom portalu s kojim smo i ranije surađivali, nije plaćeni oglas. Procjena je bila da će kineski turisti nakon krize koju je uzrokovao koronavirus biti zainteresirani doći u Srbiju - rekla je za Nova.rs Marija Labović, direktorica Turističke organizacije Srbije.

Screenshot

'On je jako popularan u Kini'

Promotivni i reklamni turistički plakati obično u prvom planu imaju ljepote zemlje koju reklamiraju. Na ovom plakatu u prvom planu je Aleksandar Vučić. Direktorica Labović kaže: 'Kinezi su to tražili'.

- Zamolili su nas da im se Vučić obrati izjavom ili ovako vizualno jer je on jako popularan u Kini - kaže Marija Labović, čiji portret također krasi jedan od ovih plakata, prenosi 24sata.hr.

Dnevnik.ba