Article_Top_970x250

Vratari Tottenhama otkrili grešku, golovi u Sjevernoj Makedoniji preniski

reagirao mourinho

Vratari Tottenhama otkrili grešku, golovi u Sjevernoj Makedoniji preniski

ruj 25, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Društvene mreže

Trener Tottenhama Jose Mourinho nakon pobjede njegove momčadi protiv Škendije u Sjevernoj Makedoniji rezultatom 3:1 u 3. pretkolu Europa lige požalio se da golovi na Nacionalnom stadionu Toše Proeski u Skoplju nisu imali ni iste ni pravilne dimenzije.

Mourinho je nakon utakmice na svom Instagram profilu uz prigodnu fotografiju napisao da golovi nisu bili pravilnih dimenzija, što su njegovi vratari uočili, a on odmah prijavio UEFA-i.

Nakon što je ta informacija potvrđena, odnosno nakon što je ustanovljeno da je gol kraći za 5 cm, organizatori utakmice donijeli su nove, ispravne golove, pa je susret odigran bez problema.

"Prije utakmice moji vratari su mi se žalili da je gol manji, osobno sam otišao provjeriti jer znam kako izgleda gol, iako nisam vratar. Kada sam ispružio ruku, bilo mi je jasno da nešto nije uredu, nazvali smo delegata UEFA-e, još jednom pregledali gol i na kraju ga zamijenili", kazao je Mourinho.

Iz Škendije, kluba s kojim je Tottenham igrao u 3. pretkolu, kažu da nemaju veze s ovim propustom te da su i oni uzeli stadion i teren na korištenje samo za europski susret.

"Ovo nije naš stadion i unajmili smo ga za ovu utakmicu. Nismo ni slutili da su golovi manji nego inače, ali eto, na kraju nije bilo problema jer smo ih zamijenili i završili posao", kazali su iz PR službe ovog kluba.

Tottenham je u slavio rezultatom 3:1, a golove za londonski tim postigli su Lamela, Son i Kane. Jedini gol za Škendiju postigao je Nafiu u 55. minuti.

Dnevnik.ba