Article_Top_970x250

Vozačica koja je pijana usmrtila studenticu iz Čapljine dobila otkaz u HAC-u

otkaz

Vozačica koja je pijana usmrtila studenticu iz Čapljine dobila otkaz u HAC-u

stu 27, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Gotovac Soldić imala je mnoštvo kazni za vožnju u alkoholiziranom stanju i prometnih prekršaja. Krajem listopada u Splitu je na pješačkom prijelazu usmrtila studenticu iz Čapljine Mariju Ćorić.

Ivana Tena Gotovac Soldić (38), koja je krajem listopada u prometnoj nesreći u Splitu usmrtila studenticu iz Čapljine, više nije zaposlenica Hrvatskih autocesta, službeno je potvrđeno iz te državne tvrtke za 24 sata.

Sud je za Gotovac Soldić prvo odredio jednomjesečni pritvor, a zatim joj je prošli tjedan pritvor produljen da ne bi ponovila vožnju u pijanom stanju s obzirom na prethodne prekršaje. Upravo zato je dobila otkaz u HAC-u – prvih 30 dana pritvora morali su joj odobriti kao neplaćeni dopust, ali nakon 30 dana imaju joj pravo dati otkaz.

Gotovac Soldić imala je mnoštvo kazni za vožnju u alkoholiziranom stanju i prometnih prekršaja. Krajem listopada u Splitu je na pješačkom prijelazu usmrtila studenticu iz Čapljine Mariju Ćorić (19). Tada je pobjegla s mjesta nesreće, a kad ju je policija pronašla, u tijelu je imala više od 1 promil alkohola.

 Dnevnik.ba

Tagovi: