Article_Top_970x250

Volonterska ljubav Laure i Denisa okrunjena brakom

JAJCE

Volonterska ljubav Laure i Denisa okrunjena brakom

ruj 05, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: jajce-online.com

Vrijeme pandemije donijelo nam je more neizvjesnosti, ograničena putovanja, razdvojenost rodbine, prijatelja, ali ljubav…, ona uvijek nađe put.

Ljubav mlade Francuskinje Laure Simon, koja je svoj volonterski servis obavila u jajačkom Centru za obrazovanje i druženje (COD) i Jajčanina Denisa Hadžića nedavno je okrunjena brakom u uskom krugu rodbine i prijatelja u prelijepom ambijentu obale rijeke Plive.

Povezanost koja se stvorila kroz zajednički rad jajačkog COD-a od prijateljstva prerasla je u ljubav koja je svakim danom jačala tijekom dvije godine, a njihovo vjenčanje nije mogla spriječiti niti pandemija.

Iako nisu mogli doći u Jajce, Laurina rodbina i prijatelji ipak su na neki način prisustvovali krunidbi braka, zahvaljujući internetu i popularnoj Zoom aplikaciji.

Ova prelijepa priča dokaz je da nikada ne znamo gdje nas naša istinska ljubav čeka i da je volonterski servis pored ogromnog iskustva koje nam donosi, novih prijatelja i saznanja, jedna od stvari koje biste kao mlada osoba svakako trebali iskusiti. A tko zna…možda se i vama nađe neka divna ljubav na putu, piše jajce-online.com.

Dnevnik.ba