Article_Top_970x250

Vojko V prvi put pokazao lijepu suprugu Anđelu i oduševio fanove

Celebrity

Vojko V prvi put pokazao lijepu suprugu Anđelu i oduševio fanove

velj 24, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Bivši član grupe "Dječaci" do sada je dijelio samo fotografije sa sinom Petrom, a suprugu Anđelu skrivao je od javnosti.

Domaći reper Andrija Vujević (35), poznatiji kao Vojko V, objavio je selfie sa suprugom Anđelom na Instagramu i oduševio obožavatelje. "Žena, dica, bušilica", napisao je glazbenik u svom prepoznatljivom stilu pokraj slike, prenosi Dnevnik.hr.

"Lijepa je", "Lijepo vas je vidjeti", "Zgodna je kao šarafciger", komentirali su obožavatelji objavu. Vojko V četiri je godine u braku s odgojiteljicom Anđelom, a u srpnju 2018. dobili su sina Petra. Reper često na Instagramu dijeli fotografije sa sinom, no nikad sa suprugom. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

žena dica bušilica

A post shared by Vojko Vrućina (@vojkofau) on

Bivši član grupe "Dječaci" rekao je prošle godine za Slobodnu Dalmaciju da ga je očinstvo promijenilo tako što se navikao živjeti s puno više odgovornosti nego prije. "Žena mi kaže da sam dobar otac, igram se s malim i pomažem u svemu koliko god sam u mogućnosti. Ima puno vrijednosti koje bih htio prenijeti sinu, ali je najbitnija od tih vrijednosti osjećaj za samostalnost. Naježim se vidjeti da ima ljudi koji s 30 godina još uvijek žive s roditeljima", ispričao je Vojko V. 

Dnevnik.ba

Tagovi: