Article_Top_970x250

Vitez: Ulična utrka povodom Svjetskog dana bubrega

14. ožujka

Vitez: Ulična utrka povodom Svjetskog dana bubrega

ožu 07, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Udruga dijaliziranih i transplantiranih bolesnika SBŽ, u povodu Svjetskog dana bubrega, organizira Uličnu utrku

Utrka će se održati u  četvrtak, 14.3.2019. godine, u 12 sati. Trčat će se na dionici Gradski trg Vitez – Tržnica – Gradski stadion – Vatrogasni dom – Gradski trg Vitez, u dužini od 1800 metara.

Utrka je prvenstveno organizirana za učenike završnih razreda osnovnih škola, ali i za sve ostale građane – rekreativce.

Udruga dijaliziranih i transplantiranih bolesnika SBŽ poziva sve Vitežanke i Vitežane, kao i ostale zainteresirane s područja Županije Središnja Bosna, da budu dio ovog zanimljive sportsko-edukativne manifestacija, koju će Udruga realizirati uz pomoć Ministarstva zdravstva i socijalne politike SBŽ, Općine Vitez, Doma zdravlja i Policijske stanice Vitez, te sponzora – poduzeća Frizerland i Ecos. 

Organizatori napominju kako su tjelesna aktivnost i zdrava prehrana, odnosno zdrav način života, osnove prevencije bubrežne, ali i drugih bolesti. Zato, u četvrtak, 14. ožujka, svi na Gradski trg u Vitezu!

Program utrke:

11,30 – 12,00 Okupljanje sudionika na Gradskom trgu, podjela majica i startnih brojeva,
12,00 – 12,25 Zajedničko zagrijavanje uz asistenciju fitness trenerice,
12,30 Start utrke,
12,35 Start utrke za građane,
13,30 Dodjela medalja i nagrada za učenike i proglašenje osvajača 1., 2. i 3. mjesta u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Napomena: Djelatnici Doma zdravlja Vitez će na Gradskom trgu, za vrijeme trajanja manifestacije, besplatno mjeriti krvni tlak i razinu šećera u krvi zainteresiranim pojedincima. 

Dnevnik.ba
 

Article_Bottom_970x250