Article_Top_970x250

Više od 3000 djece na startu Sportskih igara mladih

"Fer igra za fer djetinjstvo"

Više od 3000 djece na startu Sportskih igara mladih

svibnja 24, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Više od 3000 djece okupilo se ovoga tjedna na sportskim natjecanjima u Orašju, Gradačcu, Šamcu i Konjicu čime je označen početak devetog izdanja BH Telecom Sportskih igara mladih.

Specijalni partner Sportskih igara mladih je Olimpijski komitet BiH koji kroz Igre promovira olimpijske vrijednosti, a u suradnji s Košarkaškim savezom Bosne i Hercegovine, te uz financijsku podršku USAID-a, Igre i ove godine širom BiH promoviraju projekt "Fer igra za fer djetinjstvo".

Sportske igre mladih ove godine obići će 38 bh. gradova te će tako mališanima širom BiH pružiti dobru zabavu i priliku da se natječu u deset različitih sportskih disciplina, a naredni gradovi domaćini Igara su Zvornik, u kojemu će se Igre održati u ponedjeljak, 27. svibnja, te Srebrenica, Bratunac i Maglaj, prenosi Fena.

Finalno natjecanje, na kojoj će se okupiti 1.950 djece iz cijele Bosne i Hercegovine, održat će se u Sarajevu od 5. do 9. kolovoza, a pobjednici natjecanja u Sarajevu imat će priliku sudjelovati na velikom međunarodnom finalu Sportskih igara mladih u Splitu, najavili su organizatori.

Dnevnik.ba

Tagovi: