Article_Top_970x250

(VIDEO) Vučić pričao kako je pronašao novac, voditeljica mu se 'opalila' smijati u lice

u emisiji na prvoj srpskoj televiziji

(VIDEO) Vučić pričao kako je pronašao novac, voditeljica mu se 'opalila' smijati u lice

tra 01, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot: YouTube

Aleksandar Vučić nedavno je nasmijao voditeljicu Jovanu Joksimović kad je u emisiji na Prvoj srpskoj televiziji govorio o aktualnoj situaciji u zemlji i borbi protiv koronavirusa.

"Konzultiramo se mi s MMF-om... Ima još jedna stvar koju vam nisam rekao. Mi smo našli još para, mislimo da...", ozbiljno je govorio Vučić, na što se Jovana počela smijati.

"Ne smijem se stvarno, nego meni ovo zvuči, sada odjednom... Pa odakle nam toliko para predsjedniče?" pitala je Jovana uz smijeh. 

"Imamo mi para", zaključio je ozbiljno Vučić.

Kasnije su srpske vlasti najavile da će svakom punoljetnom građaninu Srbije pokloniti 100 eura pa je voditeljica, inače supruga pjevača Željka Joksimovića, otkrila i kako će ona potrošiti svojih 100 eura.

"O sto eura nismo ni pričali. Znaš što, ja sam jučer slušala na Javnom servisu ekonomskog stručnjaka Ljubodraga Savića i on je pričao o tome da bi tih 100 eura trebali dobiti oni koji primaju minimalac i oni koji imaju ispod minimalca primanja. Onda je rekao da bi ostatak, ako bi ostalo 100 i nešto milijuna u kasi, kad bi se svima njima uplatilo, mislim čak da je rekao 200 eura, da bi ostatak trebalo dati liječnicima", pričala je Jovana u emisiji nekoliko dana kasnije.

"Ja ću se stvarno založiti za to da se napravi neki fond za sve one koji nemaju životnu potrebu za tih 100 eura, da tih 100 eura uplate u fond za naše liječnike, jer stvarno mislim da su oni najveći junaci, da mi u stvari ni ne znamo kakvi su to junaci i s čim se oni susreću. Mi imamo kao novinari priliku da pričamo s njima svakog tjedna. Nevjerojatna je ta žrtva i posvećenost poslu koju oni pružaju. Tako da, eto, ja ću svojih 100 eura uplatiti u neku bolnicu, u neku kliniku, negdje gdje bude preporučeno", zaključila je.

Dnevnik.ba