Article_Top_970x250

(VIDEO) Veznjak zabio u sudačkoj nadoknadi pa obranio penal

filmska priča

(VIDEO) Veznjak zabio u sudačkoj nadoknadi pa obranio penal

sij 06, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot

Ne možemo se sjetiti kada je posljednji put, ako je ikada, jedan igrač najprije zabio pa obranio kazneni udarac za osvajanje boda svoje momčadi.

U sklopu 29. kola engleske pete lige vidjeli smo holivudski završetak utakmice između Chesterfiela i Ebbsfleeta. Susret je završio rezultatom 3:3, a tome se nakon završetka prvog poluvremena apsolutno nitko nije nadao, piše dnevnik.hr.

Nakon prvih 45 minuta gosti su vodili 3:0 i imali praktički sigurna tri boda u džepu protiv davljenika Chesterfielda. No, domaćin je u 64. minuti smanjio na 3:1 i tu je krenuo ludi završetak utakmice. U 83. je Fortune zabio za 3:2, a onda se duboko u sudačkoj nadoknadi odigrala neviđena drama.

Ime heroja je Will Evans. Heroj, barem za navijače Chesterfielda, nije pretjerana riječ za čovjeka koji je najprije u petoj minuti sudačke nadoknade zabio za 3:3, a onda se stao među vratnice nakon što je njegov čuvar mreže skrivio kazneni udarac i dobio crveni karton.

Evans, iako veznjak, je pogodio gdje će pucati Cheek i obranio mu je udarac za pobjedu. Sudac je nedugo nakon toga svirao završetak utakmice, a Chesterfield je krenuo u proslavu velikog boda.

Znali smo viđati da vratari rade takve stvari, odnosno da obrane jedanaesterac pa zabiju u nekoj gužvi na kraju utakmice, no ovako nešto se stvarno jako rijetko viđa.

Ako ovaj trenutak i ovaj bod bude ključan za ostanak u ligi, Evans zaslužuje spomenik...

Pogodak Evansa i obrana jedanaesterca

Dnevnik.ba

Tagovi: