Article_Top_970x250

(VIDEO) VAR zakazao: Sucu pokazali snimke s parkinga umjesto sporne situacije

greška bez većih posljedica

(VIDEO) VAR zakazao: Sucu pokazali snimke s parkinga umjesto sporne situacije

stu 13, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot: Twitter

VAR je uzburkao nogometnu javnost. Treba li nam ili ne, funkcionira li ili ne? Iz Izraela stiže još jedan primjer koji će ići na mlin anti-VAR struji, iako srećom, nije bila presudna odluka...

'NestVARne' scene stižu iz Izraela. Na utakmici između Maccabija iz Haife i Beitara iz Jeruzalema sudac je morao provjeriti treba li dosuditi penal u VAR sobi, no kada je došao provjeriti scenu s travnjaka, prikazali su mu scenu s parkinga, piše 24sata.hr.

Naime, i gledatelji pred malim ekranima vidjeli su da je sudac izraelske  Premier lige umjesto situacije s terena gledao parkiralište. Bizarno, da. No, nije on kriv. To su mu pokazali. Srećom, iako se radilo o mogućem penalu na samom rubu kaznenog prostora u 96. minuti susreta za Maccabi Haifu, suđen ili ne, mogao je samo povećati prednost domaćina budući da su do tada već vodili 2-1. 

Dodajmo, iako su gosti uspjeli povesti relativno rano, već u 19. minuti, to je bio njihov prvi i posljednji gol na susretu, a domaćini su u drugom dijelu raspalili po njihovom golu i uspjeli zabiti čak tri komada, posljednji upravo taj u sudačkoj nadoknadi, iz penala u 98. minuti. 

Dnevnik.ba