StoryEditor

(VIDEO) Ukrajinac ne mari: Coca-Cola, Heineken... Ma, svi mi se javite

Piše D  /  18.06.2021., 08:06h

Cristiano Ronaldo ne pije Coca-Colu, Paul Pogba ne pije Heineken... Zvjezdani dvojac svojim potezima narušio je sliku sponzora Eura 2020 u 12 gradova, no zato su tu neki da ju poprave.

Potezi izbornika Rusije Stanislava Čerčesova ili sada kapetana Ukrajine Andrija Jarmolenka možda nemaju toliki utjecaj u svijetu dionica kao onaj Ronalda, ali zato su zericu zabavniji. Kada je Portugalac maknuo Coca-Colu sa stola i umjesto nje stavio vodu, dionice svjetskog poslovnog diva pale su za četiri milijarde dolara.

No, zato je Čerčesov nasmijao milijune diljem svijeta, a njegov primjer slijedio je i ukrajinski nogometni velikan Andrij Jarmolenko.

- Vidio sam Ronalda da stavlja ovako Coca-Colu, pa stavljaju Heineken... Svi vi, javite mi se - nasmijao se Jarmolenko dok je oponašao Ronalda i Pogbu tijekom presice nakon pobjede Ukrajine nad Sjevernom Makedonijom 2-1, utakmice u kojoj je zabio, a onda i asistirao Jaremčuku.

Mjesta za poslovni potez uvijek ima, pogotovo kada si glavna faca ukrajinske reprezentacije. A što je teško kada ti je izbornik Andrij Ševčenko.

Uefa je na sve poteze igrača šutjela pa puknula: Neće se više nitko petljati u naše sponzore!

Tko god ubuduće takne bočice na press konferencijama, pa i zbog žeđi, morat će platiti kaznu. Iz Uefe su poručili kako bi nogometni savezi morali informirati svoje igrače o obvezama koje moraju poštovati dolaskom na Euro. Ako ubuduće netko prekrši pravila, kaznu će morati platiti Savez, a ne pojedinci.

Ipak, Jarmolenkov potez je bio zabavnog karaktera pa nekako sumnjamo da će ga stići ruka Uefe, pišu 24sata.hr.

Dnevnik.ba

18. listopad 2021 15:25