Article_Top_970x250

(VIDEO) Trump održao jedan od najbizarnijih sastanaka u Ovalnom uredu

ugostio kanyea westa

(VIDEO) Trump održao jedan od najbizarnijih sastanaka u Ovalnom uredu

lis 12, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Reuters

Kanye West, jedna od najvećih hip-hop zvijezdi, susreo se u četvrtak u Ovalnom uredu s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom na radnom ručku.

- Za njega kolege kažu da je glazbeni genij, a što se mene tiče - i moje je mišljenje takvo, kazao je novinarima predsjednik Trump.

- Znate li što želi? Ništa. Ništa ne traži za sebe. Samo želi pomoći ljudima, a najviše oko zatvorske reforme. Tu moram pohvaliti i njegovu suprugu Kim (Kardashianop.a.). Ona nam je na to skrenula pažnju, nastavio je Trump.

- Ima veliku sljedbu u afroameričkoj zajednici, jako je pametan i ja ga jako volim, rekao je Trump pa se pohvalio kako i Kanye West smatra da predsjednik radi jako puno za Afroamerikance.

- Najmanja nezaposlenost ikad, a Kanye je pametan dečko i vidi to, kazao je Trump.

Kanye West sa sobom je poveo i Jima Browna, legendu američkog nogometa i Cleveland Brownsa te stanovnika Kuće slavnih.

- Ima nešto u ovoj kapi. Kad je stavim osjećam se poput Supermana, kazao je West, a onda stavio šiltericu s natpisom MAGA, što je skraćenica Trumpova predizbornog slogana 'Make America Great Again'.

I tu je krenuo show.

Kontroverni superstar tada je počeo sa svojim izlaganjem o vlastitom mentalnom stanju, kako bi trebala izgledati zatvorska reforma pa sve do odabira tipa aviona kojim bi trebao letjeti američki predsjednik.

- Ljudi očekuju da glasate za demokrate, ako ste crni, rekao je West.

Svoja stajališta dodatno je potkrijepio lupanjem po Trumpovom stolu, a u jednom je trenutku američkog predsjednika proglasio herojem, dok je za sebe rezervirao titulu 'ludog mamoje***' (crazy motherfucker).

Osim Westa i Browna na sastanku su bili i predsjednikova kćerka i savjetnica Ivanka, kao i njen suprug i savjetnik Bijele kuće Jared Kushner, koji su manje-više nijemo promatrali Kanyeovu predstavu.

Cijeli govor Kanya Westa na sastanku s američkim predsjedniko

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250