Article_Top_970x250

(VIDEO) Trener Vrbanjuše opet u elementu: Igrat ćeš samo ako si se prestao drogirati, a ti marš na lijevo krilo!

upute uoči utakmice

(VIDEO) Trener Vrbanjuše opet u elementu: Igrat ćeš samo ako si se prestao drogirati, a ti marš na lijevo krilo!

ruj 23, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot

Alija Braco Hadžiosmanović je jedan od najzanimljivijih likova u bh. nogometu, a svlačionica njegove Vrbanjuše sve više liči na Velikog brata.

Tako je Braco nakon ovotjedne utakmice protiv Vratnika (0:0) objavio nekoliko snimki iz svlačionice prije utakmice, koje su postale pravi hit na društvenim mrežama.

U prvom videu je određivao formaciju svojih igrača samo nekoliko minuta prije utakmice.

Braco je inače na raspolaganju imao neke igrače koji prvi put igraju pod njegovim vodstvom pa mu je bila potrebna pomoć iskusnijih igrača kada je pravio formaciju. Oni su mu objasnili tko je bolji kojom nogom pa je on na temelju toga rasporedio igrače.

"Šefe, ovaj momak je ljevak - lijevo krilo, mrš!"

U drugom je savjetovao svog igrača da se prestane drogirati.

Alija je zaprijetio Robertu Vasiću da se mora prestati drogirati, a kako bi provjerio je li to napravio, natjerao ga je da odradi nekoliko sklekova.

Kasnije je Vasić morao za trenerom ponavljati riječi poput: "Zaklinjem se da se više neću drogirati i da ću biti čestit igrač i čovjek...".

Pogledajte kako je to izgledalo:

Nakon utakmice, Braco je tvrdio da je sudac 'ukrao 10 minuta', a onda se obratio delegatu, pa na kraju "peglao" i vlastite igrače.

"Delegatu, halo, ukrao je 10 minuta. Sram te bilo", poručio je Braco delegatu.

Zanimljivo, nekoliko minuta prije kraja je rastjerao svoje pomoćnike i rezervne igrače sa klupe, pa je ostao sam sjediti te iz sekunde u sekundu slati upute svojim izabranicima na terenu, koji ga nisu do kraja oduševili.

Dnevnik.ba