Article_Top_970x250

(VIDEO) Srpska folk pjevačica pretukla svog ljubavnika generala i razbila mu automobile

Ljupka Stević

(VIDEO) Srpska folk pjevačica pretukla svog ljubavnika generala i razbila mu automobile

ruj 23, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ovih dana na društvenim je mrežama nemoguće bilo ne naletjeti na snimku na kojoj bijesna Ljupka Stević, srpska folk pjevačica, kamenjem i šipkama razbija dva automobila ispred zgrade u kojoj živi dok je susjedi snimaju.

Snimkom na kojoj Ljupka razbija dva automobila srpskog generala policije Dragiše Simića počela je ogromna afera o kojoj danima priča cijela regija. Ljupka je nakon vandalskog čina privedena u policiju, a u međuvremenu se saznalo da je fizički nasrnula na Simića i ozlijedila ga po licu.

Pjevačica je kasnije novinarima ispričala kako mu je u automobil stavila prisluškivač te da je u roku od dva dana saznala da je on vara, kako kaže, s nekoliko maloljetnica. Situacija je eskalirala u njezinom stanu kada je on porekao ono što je ona čula, pa ga je počela tući i razbijati sve pred sobom, prenosi Index.

Ljupka je ispričala novinarima da su njih dvoje u vezi već deset godina te da je planirala obitelj i djecu s njim.

Dragiša Simić, oženjeni general policije i otac četvero djece, brzo se oglasio u medijima i rekao da mu je važno da nije bilo nasilja s njegove strane te da pjevačicu neće tužiti i da će štetu na automobilima pokriti osiguranje.

Eskalacija afere dogodila se u emisjiji TV Pinka u kojoj je general policije, između ostalog, govorio i o detaljima skandala, a u kojoj je gostovao srpski ministar vanjskih poslova Ivica Dačić.

Naime, Dačić je u jednom trenu pitao generala kako je afera utjecala na njegov brak, no nije shvatio da su reklame završile i da su ponovo u eteru. "Reci mi, jesi se ti čuo sa ženom? Šta ti kaže?", pitao je Dačić, no odgovor nije dobio jer je tad počeo program. Situaciju je ministar komentirao malo kasnije. "Da ne poznajem njega i Ljupku, pomislio bih da su to namjerno napravili. Nitko nije bezgrešan. Svi će ga svi osuđivati, a nitko nije svetac. To je posljedica velike ljubavi, uvjeren sam da će se oni pomiriti", rekao je ministar.

Ljupka Stević sinoć je gostovala na Pink televiziji te ispričala što se dogodilo.

 

"On je naletio na moj šamar", rekla je ironično te prepričala sve što se događalo između njih dvoje kobne noći.

Dnevnik.ba