StoryEditor

(VIDEO) Španjolci se dive Olmu: "Sada vidimo zašto su ga Hrvati htjeli nacionalizirati"

Piše D  /  27.06.2021., 02:06h

Dani Olmo oduševio je hrvatsku javnost.

Na jučerašnjoj konferenciji za medije pred utakmicu Španjolske i Hrvatske u osmini finala Eura brojne hrvatske novinare pitao je žele li da im na pitanja odgovara na hrvatskom jeziku te je zatim to i napravio.

Međutim, time je očarao i Španjolsku, čiji se mediji dive tome kako njihova mlada zvijezda sjajno govori jezik koji nema nikakve veze sa španjolskim.

"Sada vidimo zašto su ga Hrvati htjeli nacionalizirati!" piše Marca uz video Olmovog baratanja hrvatskim. "Španjolski internacionalac je na konferenciji za medije ostavio sve koji su ga slušali otvorenih usta. Kada je dobio pitanje stranog novinara, španjolski reprezentativac mu je na engleskom uzvratio želi li odgovor na engleskom ili hrvatskom. Novinar je odabrao drugu opciju i od Olma dobio odgovor na savršenom hrvatskom", dodaje najčitaniji španjolski list.

AS uz snimku Olma kako odgovora na hrvatskom piše: "Olmov savršeni hrvatski ostavio je sve bez riječi. Španjolski reprezentativac je pet i pol godina igrao za zagrebački Dinamo i mogao je postati reprezentativac Hrvatske. Sada smo vidjeli i još jedan razlog zašto. Sjajno govori jezik te zemlje."

Dnevnik.ba

26. rujan 2021 03:20