Article_Top_970x250

(VIDEO) Španjolci iznenadili Modrića: ´Ovo je nevjerojatno, jako me dirnulo...´

pozdrav idolu

(VIDEO) Španjolci iznenadili Modrića: ´Ovo je nevjerojatno, jako me dirnulo...´

stu 17, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot

Jedan novinar španjolske La Sexte prišao je hrvatskom kapetanu Luki Modriću nakon utakmice protiv Španjolske i kazao mu kako ima za njega poruku jednog dječaka. Taj dječak bio je 14-godišnji Petar Brcković koji boluje od sindroma Down, a proteklog je ljeta bio zajedno s Vatrenima na pozornici na glavnom zagrebačkom trgu. Također valja napomenuti kako mu je Luka veliki idol.

Luka nije mogao odbiti poziv novinara te je odlučio poslušati što mu Petar ima za poručiti u kratkom prilogu kojeg je složila španjolska ekipa.

- To je još jako emotivno za mene. Stalno me ispitivao, 'gdje je Luka Modrić?' Želim ga upoznati i zagrliti - rekla je Barbara brišući suze.

Petar je 'svog' Luku satima čekao na Trgu bana Josipa Jelačića, ali želja mu se ipak ostvarila i uspio je upoznati svog idola.


- Luka, hvala ti na tome. Imaš veliko srce - kazala je Barbara, na što je Luka reagirao:


- Nevjerojatno. Jako me je dirnulo ovo što sam ovidio. Baš me impresioniralo - kazao je Modrić.

Doček “vatrenih” bio je nestvaran dan za cijelu Hrvatsku, ali za četrnaestogodišnjeg Petra Brckovića iz Velike Gorice, dječaka s Downovim sindromom, bilo je to ispunjenje sna. Naime, samo nekoliko trenutaka nakon što su se miljenici nacije popeli na pozornicu, Petar se našao u zagrljaju svog idola, kapetana Luke Modrića.

Svi su se pitali otkud se stvorio taj plavokosi momak i je li možda riječ o dijelu programa, a zapravo se sve dogodilo spontano. U jednom trenutku netko je zaustavio tek započetu pjesmu i samo se čulo - ovdje je dječak koji silno želi čestitati Luki. Već sekundu kasnije Petar je bio pokraj Luke koji ga je potom držao zagrljenog tijekom cijelog događanja. Petrove oči govorile su sve - blistao je pokraj kapetana. Naprosto se vidjelo da je u sedmom nebu, a kako i ne bi - njegov je san postao stvarnost.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250