Article_Top_970x250

(VIDEO) Snimala razgovor sa stanodavcem: Stanarina je besplatna, ali zauzvrat očekujem...

skrivena kamera

(VIDEO) Snimala razgovor sa stanodavcem: Stanarina je besplatna, ali zauzvrat očekujem...

ruj 12, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot

Reporterka Rachel Stonehouse sastala se s dvojicom muškaraca koji iznajmljuju stanove, no njihove ponude bile su i više nego nemoralne

Kamere BBC-ja uhvatile su stanodavce koji umjesto stanarine od žena traže seksualne usluge. Ovo nije prvi puta da su takvi slučajevi zabilježeni u Velikoj Britaniji, no reporterka Rachel Stonehouse sastala se s dvojicom muškaraca koji iznajmljuju stanove.

No, umjesto novca, jasno su joj dali do znanja što očekuju od nje.

– Soba, stanarina, svi računi će biti plaćeni. Dobivat ćeš i tjedni džeparac. No, zauzvrat ćeš trebati spavati sa mnom jednom tjedno – otvoreno joj je rekao muškarac po imenu Mike koji iznajmljuje sobu na popularnoj stranici za oglašavanje Craigslist.  

Soba koju iznajmljuje nalazi se u engleskom Bristolu. No, nakon što mu je novinarka otkrila kako ga je snimala, muškarac je kazao da se samo pretvarao jer i sam radi istraživanje o iskorištavanju žena u Ujedinjenom Kraljevstvu, piše Metro.

Drugi stanodavac, muškarac u 60-ima po imenu Tom rekao je reporterki da će dobiti besplatnu stanarinu, električnu energiju, plin, WiFI ako se useli u njegov stan. Kada ga je upitala očekuje li od nje seks, odgovorio joj je:

– Sad mi je neugodno. Radi što želiš, a ako želiš voditi ljubav, vodi ljubav. Uzmi si tjedan-dva ako nisi odmah spremna. No, na kraju dana, da, seks je potreban. Jedna žena iz Bristola ispričala je pak kako ju je jedan muškarac tražio grupni seks u zamjenu za plaćanje stanarine.

– Svaki s kojim sam razgovarala činio mi se pomalo opasan. Jedan je očekivao da spavam s njim, ali i da imam grupni seks s nekoliko njegovih prijatelja – rekla je ona, prenosi Večernji list.

Dnevnik.ba